oslona przegubu wewnętrznego lewego, jaki dobry polecasz i w jakiej cenie? ori lub dobry zamiennik.
auto: OII 2.0TDI BKD DSG VIN: TMBBE61Z082051542
zamiennik spidan - 57zł
oryginał 92zł
pozdr. Paweł
a warto dopłacić do ori czy zamiennik też jest dobry i nie ma sensu dopłacać?
ile za przesyłkę? najlepiej priorytet
Hej, oryginał to zawsze oryginał, ale ten zamiennik to w zasadzie to samo co oryginał, tyle ze bez znaczkow VW/Audi/Skoda. Na oryginal przeguby i oslony robi spidan i lobro (chociaz zarowno lobro jak i spidan to ta sama fabryka GKN).
Zatem jesli te 35zł to nie jest problem to wiadomka - oryginał bedzie najlepszy, ale imho nie wiem czy jest sens Wysylka priorytet jako paczka pocztowa - 14zł.
NA calosc oczywiscie faktura vat lub paragon.
Witam. Poszukuję paru drobiazgów... Napisy boczne (na przednie błotniki) Laurin&Klement, prawy spryskiwacz reflektora kompletny i gałkę zmiany biegów Laurin&Klement starego typu. Wszystko do Octavii z 2000 roku, przed liftem.
Witam. Poszukuję paru drobiazgów... Napisy boczne (na przednie błotniki) Laurin&Klement, prawy spryskiwacz reflektora kompletny i gałkę zmiany biegów Laurin&Klement starego typu. Wszystko do Octavii z 2000 roku, przed liftem.
Witam,
sprysk relfektora - 156zł / nakładka 23zł
napisy i galka - musze miec numerki bo nie moge znalezc
pozdr. PAweł
[ Dodano: Nie 24 Cze, 12 21:39 ]
Zamieszczone przez kapiś
Proszę o cenę oryginalnego kompletu rozrządu + pompa wody do silnika 1.9 TDI ALH.
hej, info poszlo na priv
[ Dodano: Nie 24 Cze, 12 21:41 ]
Zamieszczone przez parasite
Witam,
Ile kosztuje odma inaczej nazywa się to chyba zawór regulacji ciśnienia do Octavii I TDI 1.9 AGR? Oczywiście oryginał.
Pozdrawiam
Witam, ten zawór to koszt 154zł, wysylka poleconym 7zł.
Witam,
Witam,
pozdr. PAweł
Gałka - 1U0 711 141H
Napisy - 1U0 853 431A
Pozdrawiam
gałka - 260zł (nie maja na stanie w Polsce)
napisy - 61zł sztuka
filtry:
Leon - rocznik 2012 ? JEsli tak to ceny ponizej :
oleju - 35zł
paliwa - 94zł
kabiny - 37zł
Superb - tu muesz mieć numer nadwozia albo oznaczenie silnika.
pozdrawiam, Paweł
Witam ponownie - wracam do tematu "hurtowo", komplecik na 2 auta z dostawą w-wa, dostawa do 10 lipca max mnie interesuje, poproszę o aktualizację wyceny + numerki:
oslona przegubu wewnętrznego lewego, jaki dobry polecasz i w jakiej cenie? ori lub dobry zamiennik.
zamiennik spidan - 57zł
oryginał 92zł
pozdr. Paweł
Hej, oryginał to zawsze oryginał, ale ten zamiennik to w zasadzie to samo co oryginał, tyle ze bez znaczkow VW/Audi/Skoda. Na oryginal przeguby i oslony robi spidan i lobro (chociaz zarowno lobro jak i spidan to ta sama fabryka GKN).
Zatem jesli te 35zł to nie jest problem to wiadomka - oryginał bedzie najlepszy, ale imho nie wiem czy jest sens Wysylka priorytet jako paczka pocztowa - 14zł.
pozdrawiam, Paweł
udało mi się załatwić w podobnej cenie, więc na razie dzięki
ale jak bede potrzebował czegoś to napewno będe pytał
OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
zamiennik spidan - 57zł
oryginał 92zł
pozdr. Paweł
pozdrawiam, Paweł
udało mi się załatwić w podobnej cenie, więc na razie dzięki
ale jak bede potrzebował czegoś to napewno będe pytał
zapraszam !
[ Dodano: Pon 25 Cze, 12 23:18 ]
Zamieszczone przez wow
poszukuje
wkładu do lusterka octavia2 z 2008 podgrzewanego prawego w kolorze szkła niebieskim
z góry dziekuje za odpowiedz!
Witam, musze miec numer czesci bo tych wkladów lusterek jest kilka typów i nie wiem co Ci wybrać :/
Komentarz